Hordozható Férfiak Olaj Haj Fodrász Fésű, Széles Nagy Fogat Haj Fodrász Fésű, Frizura, Comb Hordozható Olaj Haj Fésűvel a Haját, Elegáns, a Háztartási(Beillesztés comb)

Hordozható Férfiak Olaj Haj Fodrász Fésű, Széles Nagy Fogat Haj Fodrász Fésű, Frizura, Comb Hordozható Olaj Haj

HUF 1159.65

Áruk mennyisége

Olaj hajformázó eszköz a szimulált öt ujját, design, több praktikus, kényelmes.Kompakt méret, könnyű, könnyen hordozható, napi használatra.Kiváló minőségű műanyagból készült, tartós, szagtalan, egészséges.Vastag comb a test, nem könnyű feltörni a használat, erős, tartós.Sima, széles fésű fogai, nem baj, hogy a bőr, fejbőr, nem fog haja kusza. 1. Kiváló minőségű műanyagból készült, tartós, szagtalan, egészséges.2. Vastag comb a test, nem könnyű feltörni a használat, erős, tartós.3. széles fésű fogai, nem baj, hogy a bőr, fejbőr, nem fog haja kusza.4. Kompakt méret, könnyű, könnyen hordozható, napi használatra.5. Olaj hajformázó eszköz a szimulált öt ujját, design, több praktikus, kényelmes.6. Alkalmas mind a professzionális, szalon, illetve otthoni használatra, vagy, mint egy ajándék a barátok, a család.


További részletek

Item Type:
Hairdressing Comb
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shwon
Optional Type:
1#, 2#, 3#
Weight:
Approx. 20-31g
Package List:
1 * Hairdressing Comb :

A vevők választása

Silkomb Raszta Haj Fésű
  • Legutóbbi

Silkomb Raszta Haj Fésű

HUF 1208.25

Készült minőségi szilikon injekciót fröccsöntés technikák előállítani, finomra csiszolt, sima fogak könnyedén siklik át a haját.A jó fogat minta tökéletes a megfelelő fes