KELUNIS Fém Ruhadarab Rack Ruhát Állni Rack - Multi-Funkcionális Egyetlen Pole Hálószoba Ruházat Rack/Kereskedelmi Tároló Polcok Mosoda

KELUNIS Fém Ruhadarab Rack Ruhát Állni Rack - Multi-Funkcionális Egyetlen Pole Hálószoba Ruházat Rack/Kereskedelmi

HUF 5922.45

Áruk mennyisége

★ Minőségi Ruha Állvány : Ez az állvány fémből készült, minden darab fémből.Nagyon erős ruha állvány, könnyű súly, de annyira szilárd. ★ Nem Csata Hely a Szekrényben : a szekrény tele a varratok?Ez a ruhafogas lehet, hogy a törzs ki a szekrényből és segítsen megmenteni a szeretett ruhák a halom ruhát. ★ Helytakarékos Tárolás Polc : Fém Ruha Állvány felső sáv helyet biztosít akasztani a ruhát, A kész termék nem bizonytalan, még lógott egy csomó ruha. ★ Könnyen Összeszerelhető : állítsuk Össze a fogas csak néhány, gyors lépéseket.Könnyen érdekel, csak töröld le egy törülközővel.Ideális előszoba, nappali, családi szoba, bejárat, hálószoba, hálóterem vagy az irodában. ★ Praktikus Tároló Állvány : Tökéletes méret miatt nagy a bármilyen hely, ahol a haza nélkül megszálló túl sok helyet, mint például erkély, előszoba, mosókonyha, bejárat, vagy a szekrényben. ★ Keres egy rack, hogy tegye el a ruha, cipő, táskák?Próbáld ki az új ruhadarab rack!★ Előnyei : -A rack kínál elég hely, hogy tegye el a ruhákat.a horgok az oldalon lehet lógott sapka, kabát.-Megvastagodott acél cső teszi a rack erős gondoskodnak arról, hogy a rack ellenáll a nagyobb súlyt.-Csúszásmentes láb pad, hogy a rack erős, meg is védi a padlót, hogy karcos.-Könnyen összeszerelhető, majd szerelje szét.★ Tulajdonságok : Alkalmazható jelenet : hálószoba/nappali/indoor Features : stabil szerkezet, erős, teherbíró, gyönyörű practical Material : metal Size : 160*120*40cm★ Értékesítés Utáni Szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk általunk a részletes választ.


További részletek

Applicable scene:
bedroom/living room/indoor
Features:
stable structure, strong load-bearing, beautiful and practical
Material:
metal
Size:
160*120*40cm
★ After-Sales Service :
If you have any questions about our products, please feel free to contact us and we will provide you with detailed answers. :

A vevők választása