8db/Csomag Bambusz Szén Fogászati használt fogselymet Menta Ízű Fogselyem Beépített Spool Lapos Huzal Csere Mag Fogselyem 50M Minden(Jön egy Doboz a Könnyű hordozhatóságért) (Fekete)

8db/Csomag Bambusz Szén Fogászati használt fogselymet Menta Ízű Fogselyem Beépített Spool Lapos Huzal Csere Mag

HUF 7425.00

Áruk mennyisége

【Bambusz Szén Fogselyem】Hatékonyan eltávolítja az ételmaradékokat a fogak között, alaposan tisztítsa fogait.Bambusz szén egészül ki, hogy a fogselyem, amely több, szilárd, tartós, de hatékonyan eltávolítja a fogkövet a száját.A menta íze teszi a levegőt, a friss, természetes. [Lebomló] Bambusz szén fogselyem áll biológiailag lebomló poliészter szál.Dobni használat után, nem kell aggódni szennyezés. [Lehet használni a méret a szakadék] fogselyem használható kisebb-nagyobb rések a fogak között.Az ügyfelek a kis fogak hiányosságok tudja osztani a fogselymet a szűk szál. [Vágható fogselyem] Szerelve egy kis doboz egy kis kardot, levágta a használt fogselyem, könnyen hordozható, használható bárhol, bármikor. [Utántöltő] 7 újratölti a fogselyem a csomagot, így nem kell aggódnia, hogy a fáradságot használja a fogselymet.Szín : Fekete.


További részletek

A vevők választása

RÁGÓ Bővülő Fogselymet 2030
  • Legutóbbi

RÁGÓ Bővülő Fogselymet 2030

HUF 1289.25

Szállított Eredetileg Németországból.Mi egy helyhez, online gyógyszertár, mivel 2705 Minden termék márka termékek.RÁGÓ Bővülő Fogselymet 2030Ra Egy új, innovatív fogselymet,