YinQin Eldobható VR Maszk 100 DB Univerzális Szem Fedő Maszk VR, Egészségügyi VR Maszk Takarja, VR Szem Maszk Rift, VR Szem Fedezze Pad, Fekete (100 DB)

YinQin Eldobható VR Maszk 100 DB Univerzális Szem Fedő Maszk VR, Egészségügyi VR Maszk Takarja, VR Szem Maszk

HUF 3373.65

Áruk mennyisége

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. .Kényelmes, eldobható típus VR maszk, Egy bőr-barát nem szőtt lap, A tartós, nem szőtt szövet, a maszk, puha, légáteresztő.Védi azt a részt, ahol a bőr közvetlenül a névjegyek VR berendezés a verejték, faggyú, kozmetikumok, kosz.Megakadályozza a kereszt-fertőzés okozta problémák izzadás, Személyes higiénia védett. 100 DB fekete univerzális eldobható VR szem maszk, lapos fül hurkok.Vágjuk le a szemeket, orrot, a VR maszk, hadd lélegezzen szabadon.A magas minőségű, nem-szőtt szem maszk puha, vastag, valamint légáteresztő.Maszk marad, kényelmesen, biztonságosan.Cserélje ki az arc-maszk, amikor csak akarod tartani a Virtuális Valóság Headset higiéniai, tiszta.Készült egyszer használatos, a nem szőtt, s puha bőr-barát.alkalmas VR szórakozás közben, családi összejövetelek, VR üzleti felhasználók számára, VR tapasztalat, üzletek, illetve más a helyzet.Ne aggódj megosztási a VR headset másokkal többet.VR Szem Maszk Takarja Méret : 8 X 4,5 hüvelykes, Universal design meg a méret, a legtöbb arcát, majd a készülék.Eldobható VR Maszk 100 DB Univerzális Szem Fedő Maszk VR, Egészségügyi VR Maszk Takarja, VR Szem Maszk Rift, VR Szem Fedezze Pad, Fekete : 1. Kényelmes, eldobható típus VR maszk, Egy bőr-barát nem szőtt lap, A tartós, nem szőtt szövet, a maszk, puha, légáteresztő.Védi azt a részt, ahol a bőr közvetlenül a névjegyek VR berendezés a verejték, faggyú, kozmetikumok, kosz.Megakadályozza a kereszt-fertőzés okozta problémák izzadás, Személyes higiénia védett. 2. 50 DB vagy 100 DB választás, fehér, univerzális, eldobható VR maszk, lapos fül hurkok.Vágjuk le a szemeket, orrot, a VR maszk, hadd lélegezzen szabadon. 3. A magas minőségű, nem-szőtt szem maszk puha, vastag, valamint légáteresztő.Maszk marad, kényelmesen, biztonságosan.Cserélje ki az arc-maszk, amikor csak akarod tartani a Virtuális Valóság Headset higiéniai, tiszta. 4. Készült egyszer használatos, a nem szőtt, s puha bőr-barát.alkalmas VR szórakozás közben, családi összejövetelek, VR üzleti felhasználók számára, VR tapasztalat, üzletek, illetve más a helyzet.Ne aggódj megosztási a VR headset másokkal többet. 5. Méret : 8 X 4,5 hüvelykes, Universal design meg a méret, a legtöbb arcát, majd a készülék. 6. Termékleírás : Anyaga : Orvosi Minőségű Nem-Szövet Méret : 8 x 4.5 inch Sűrűség : 9 fok Vastagság : 0,8 mm Kompatibilis Modell : Kompatibilitás Minden VR headset.


További részletek

Material:
Medical Grade Non-Woven Fabrics
Size:
8 x 4.5 inch
Density:
9 degree
Thickness:
0.8mm
Compatible Model:
Compatibility All VR headset.

A vevők választása

Az Lesz majd a Nap [VIDEÓ]
  • Legutóbbi

Az Lesz majd a Nap [VIDEÓ]

HUF 2376.00

Ez Lesz A Nap : Warner (1973) ZeneDráma Ringo Starr / Keith Moon Pal VHSItem Állapot : Nagyon Jó, Szép Vintage, Gyűjthető Videót.Nagyítani A Képeket, Látni A Pontos Állapot.Néz