Akril Köröm Ecset Akril Por Köröm Ecset, Liquid Csillogó Kezelni Ovális Kolinsky Sable Köröm Brush Köröm Meghosszabbítása Faragás Manikűr (12-es Méret)

Akril Köröm Ecset Akril Por Köröm Ecset, Liquid Csillogó Kezelni Ovális Kolinsky Sable Köröm Brush Köröm Meghosszabbítása

HUF 1348.65

Áruk mennyisége

【Divattervezők】Kifejezetten akril köröm meghosszabbítása vagy faragás, könnyű súly, kényelmes, könnyű tartani a festmény vagy rajz, sima alkalmazás, kényelmes, hogy hozzon létre 3 D minták, rácsok, vagy a virágokat, így a köröm több szép. 【Anyag】Készült kiváló minőségű Colline haj, ez több szakember, több bővíthető, s színe, mint a hagyományos nylon köröm kefe. 【Tartalmaz, Csillogó Díszítéssel】A fogantyú tele van folyadékkal, fényes, színes, csillogó.Ez fog folyni, ha használják.A fő szín a csillogó arany, díszített ezüst, rózsaszín, fehér. 【Kiváló Ajándék】Közben használni, hogy élvezze a szórakoztató köröm, ez is egy tökéletes ajándék anyák Napja, Valentin Nap, születésnap, Karácsony, esküvő, évforduló. 【Tipp】győződjön meg róla, hogy tiszta a kefe kefe tisztító minden használat után, hogy megakadályozzák az akril por becsomósodik. 100% - os tisztaságú Kolinsky sable haj : OPUIU akril köröm ecsettel készült, 100% - os Kolinsky sable haj, ami puha, természetes, sima, könnyen szín.Pontok : minden alkalommal, amikor használja, akril műköröm használata után a porcelán köröm ecset, egyetlen szöget, győződjön meg róla, hogy tiszta az akril ecset a monomer akril nail liquid, hogy megakadályozzák a színes akril festék becsomósodik, különben nehéz lesz Tiszta a porcelán köröm ecset, mert az akril por csomag gyorsan, rövid idő alatt.


További részletek

A vevők választása