A csipesz a Szempilla Hosszabbítás Hosszú, 45° - Os Szög Tipp Csipesz - Kézzel Készített Sebészeti Rozsdamentes Acél Precíziós Csipesz ( Metál Rózsaszín, porfestett)

A csipesz a Szempilla Hosszabbítás Hosszú, 45° - Os Szög Tipp Csipesz - Kézzel Készített Sebészeti Rozsdamentes

HUF 1618.65

Áruk mennyisége

Szempilla hosszabbítás csipesz : Kifejezetten a Szempilla Kiterjesztéseket, Könnyű Súly; Puha Használata ingyenes, a Kézzel Fáradtság.Ideális minden klasszikus művész.Funkció : jó kiválasztása, leválasztó, majd felvette a szempillák; A jól mutatott tippek, hogy nekik könnyebb manőverezni be minden irányban vagy szög.A biztonságos kap a fejét : Így kérjük, használja őket, óvatosan tegye a caps a fejüket, amikor nem használja, hogy elkerülje vakarózni.A biztonságos kap a fejét : Így kérjük, használja őket, óvatosan tegye a caps a fejüket, amikor nem használja, hogy elkerülje vakarózni.A legjobb Minőségű & Ésszerű Ár : az A feladatunk, hogy a lehető legjobb szempilla extensions termékek kiváló minőségű & prémium minőségű összetevők rendelkezésre & az ügyfelek minden áron.Ha nem elégedett, lépjen velünk kapcsolatba, de adunk egy-visszatérítési vagy csere. ♦ Cikk # RT-391 JP♦ Anyaga : Sebészeti Rozsdamentes Acél♦ Szín : Metál Lila porszórt.♦ Méret : 14 cm / 140mm / 5.5"♦ Ezek csipesz nem sterilizable.♦ Típusú tipp : 45° - os Szög Tipp.♦ Nagy szépségszalon, valamint az egyéni szempilla extensions. ♦ Egy Tökéletes asszisztens elválasztó ultra-finom szempillák kész találkozás (0.05 mm, 0.15 mm) ♦ Célja, hogy csökkenjen kezét fáradtság maximális ellenőrzési & láthatóság alkalmazása mellett a szempillák. ♦ Rozsdamentes acél pont tipp design, amely tartós, könnyen tisztítható.védő tipp kiterjed tartalmazza, így csipeszt soha nem veszíti el igazítás. ♦ Tökéletes Profi szempilla kiterjesztéseket, ezek a csipesz lehetővé teszi a legtöbb pontos alkalmazását minta szempillák csík, segít megelőzni a szempilla kiterjesztéseket, ha összefognak az alkalmazás során. ♦ Ezek a szempilla csipesz nagy idők, amikor akarsz tökéletes elszigeteltség, vagy jó tapadás miatt veszi fel a szempillák.a jó tippek lehetővé teszi a könnyebb elkülönítés, illetve elkülönítés, a szempillák, illetve fájlokat. ♦ Vezetése elégedett a szempilla hosszabbítás csipesz az első számú cél.Ezek a kedvenc a legjobb csipesz!ha nem elégedett, lépjen velünk kapcsolatba, de adunk egy-visszatérítési vagy csere.Az a feladatunk, hogy a lehető legjobb szempilla extensions termékek kiváló minőségű & prémium minőségű összetevők rendelkezésre & az ügyfelek minden áron.Ha nem elégedett, lépjen velünk kapcsolatba, de adunk egy-visszatérítési vagy csere.Figyelmeztetés : a Csipesz rendkívül éles, kérem, tartsa távol a gyerekektől.


További részletek

A vevők választása

Facom Csipesz 1 Darab 154
  • Legutóbbi

Facom Csipesz 1 Darab 154

HUF 3183.30

A gyártói garancia nem alkalmazható.Fogó.Csomag : 1 20 év garancia.Facom : a Jövő most van.Eredeti Facom csipesz, megbízhatóság a garancia : 20 év csere garancia, csak a legjobb,