KEMEISI 1DB Egyszerű Design, Arany Pezsgő Fém Fogantyú Kolinsky Sable Haj, Köröm lengyel Ecset Méretét 2,4,6,8,10,12,14,16 (#04)

KEMEISI 1DB Egyszerű Design, Arany Pezsgő Fém Fogantyú Kolinsky Sable Haj, Köröm lengyel Ecset Méretét 2,4,6,8,10,12,14,16

HUF 1336.50

Áruk mennyisége

■1. Minőségi garancia : A kefék készült nagy qiality kolinsky szőr,réz foglalat festett fa nyéllel/akril kezelni/fém fogantyú. ■2.Ár garancia : Gyári közvetlen értékesítés,ugyanazon az áron jobb minőségű, vagy azonos minőségű, alacsonyabb áron. ■3.A megfelelő ápolás, tisztítás, akkor arról a kefék hosszabb az élettartama. ■4.Tapasztalat Előny : Gyártási 17 éve,export 7 évig. ■5.Értékesítés utáni garancia : Forduljon hozzám, mielőtt a negatív feebacks kérjük,kapsz egy jobb eredmény, mint ez.Kefe anyaga : Kolinsky Szőr markolat anyaga : Fém Sapka : Fém Színe : Arany Pezsgő Hossz : **cm-es Csomag : PVC cső★-Lehetővé teszi, létrehozva saját tervez a köröm -Az ásó alakú-end kezelni lehet használni, mint bőrfeltoló -Könnyen használható -Nagy a baj nail art munka -Tökéletes mind a professzionális használatra vagy személyes használatra★ KEMEISI kefék készülnek a legjobb kolinsky szőr.Az ecset hajszál elég erős vagy, hogy nyomja, forma, az akril de rugalmas, G8 adni az utolsó simításokat.KEMEISI kefék jó pont, vagy éles, hogy megakadályozzák a megosztási.Ecset érdekel, & tippek A helyes ápolás, tisztítás, te G8can biztosítja, hogy a kefék hosszabb az élettartama.★1, Tárolási : - Mindig sugárzott a függőleges helyzetbe.Természetes haj kefék kell légáramlást, hogy megakadályozzák a penészképződés. ★2., a Vedlés : Szórnak a szőrszálakat egy új ecset normális.Ha az ecset törött a vedlés fog =H2stop.★3, Mindig alaposan öblítse ki egy új kefe kefe tisztító folyékony vagy az első használat előtt. ★4, Mindig tisztítsa meg alaposan, minden használat után a kefe tisztító vagy akril folyékony " NE HASZNÁLJON ACETONT ", mint az aceton, majd távolítsa el a fényt a kefe szőr, valamint, hogy az akril ízléstelen, vagy építeni üledéke.Távolítsa el annyi nedvességet, mint lehetséges, papírtörlővel, majd átalakítja tárolás előtt.


További részletek

A vevők választása