KKL Baba Szilikon Teether Játék - Félkör Könnyű Tartani Nyugtató Fogzás Játék - BPA Unisex Teether Gyűrűk - Fogzás Megkönnyebbülés Cumi(Rózsaszín)

KKL Baba Szilikon Teether Játék - Félkör Könnyű Tartani Nyugtató Fogzás Játék - BPA Unisex Teether Gyűrűk - Fogzás

HUF 538.65

Áruk mennyisége

【Moláris játékok】Ez az all-in-one moláris fogak játék alkalmas a gyermekek számára, a beépített, integrált fogantyú, amely hasznos a használata megfelel a baba nyugtató szüksége van. 【Sokoldalú nyugtató】A puha félkör alakú moláris játék egy világos szerkezetű, ami kényelmes a csírázás, nyugtató az első, középső, hátsó fogak. 【Fél nap világítás design】Moláris játékok célja egy félkör alakú nap design.A helyes megjelenése vonzza a gyermekek figyelmét, s ápolják a koncentráció. 【Szelíd kezelni】Az őrlőfogak nem menő, ha használt, vagy a szabadban hosszú idő, amely egy gyengéd érintés a gyermekek számára. 【Könnyen tisztítható】nagyon könnyen tisztítható, csak meg kell mosni, majd törölje le meleg vízzel.Szín : Rózsaszín.


További részletek

A vevők választása

Dr. Brown Nawgum 3-in-1 Teether
  • Legutóbbi

Dr. Brown Nawgum 3-in-1 Teether

HUF 1848.15

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatér�