Eaglerich Piros Színű 1DB Autó Led Biztonsági Rendszer Figyelmeztető Lopás Flash Villogó Hamis Napelemes Autó Riasztó LED

Eaglerich Piros Színű 1DB Autó Led Biztonsági Rendszer Figyelmeztető Lopás Flash Villogó Hamis Napelemes Autó

HUF 1092.15

Áruk mennyisége

Beépített, fényérzékelő, ez a LED villogni kezd, az éjszaka pedig nem lesz flash a nappali. (Lehet fedezni, a másik végén a sötét papír, ha szeretné, hogy villog a nappali.).Nem kell telepíteni akkumulátor.Ez napelemmel.A napenergia is felszívódik, majd megmentette a nagy hatásfokú napelemek.Ez szempillantás alatt az egész éjszaka után elég süt a nap, a nappali.Autó lopásgátló Riasztó Lámpa tölthető a napelem-e fel kapcsolót "be" vagy "ki".Nem kell alá napfény közvetlenül.Napsugár felett a műszerfal elég.Nem vezetékek szükséges, csak maradj a tető, a jármű megfelelő ragasztó.Ez a lopás gátló fény termék képes megvédeni az ingatlan a potenciális tolvajok éjjel.Tulajdonságok : Típus : Ébresztőóra LED Anyaga : ABS Mennyiség : 1db Elem Szín : Mint a látható Fény, Szín : PIROS Méret : 5*2.5*1.5 cm / 2*1*0.6" (L*W*H) Nettó Súly : 0.015 kg / 0.5 oz Jellemzők : Magas minőségű napelem szimuláció anti-theft figyelmeztető fények.A fény kedvét betörés éjszaka.Könnyen telepíthető, illetve úgy néz ki, tiszta a műszerfal panel.Ez a LED riasztás fény NEM igényel riasztó rendszer.Lehet által felszámított napenergia-e fel kapcsolót "be" vagy "ki".Kapcsoló kicsi.Kell egy ballpen vagy kis botot, hogy álljon meg.Hamis Fény Riasztó akkumulátor nem szükséges.A napenergia is felszívódik, majd megmentette a nagy hatásfokú napelemek.Ez napelemmel.Ez szempillantás alatt az egész éjszaka után elég süt a nap, a nappali.Fényérzékelő.Ez a hamis napelemes autó riasztó LED villogni kezd, az éjszaka pedig nem lesz flash a nappali.Csomag : 1*Riasztás LED.


További részletek

Type:
Alarm LED Light
Material:
ABS
Quantity:
1pcs
Item Color:
As shown
Light Color:
RED
Size:
5*2.5*1.5cm / 2*1*0.6 (L*W*H)
Net Weight:
0.015kg / 0.5oz
Features:
High quality solar simulation anti-theft warning lights. :
The light can discourage break-ins in nighttime. :
Easy to install and looks clean on your dash panel. :
This LED alarm light does NOT require a car alarm system. :
It can be charged by solar whether you put switch to on or off. Switch is tiny. You need a ballpen or little stick to push it. :
Fake Light Alarm no battery needed. Solar energy can be absorbed and saved in high efficiency solar cells. It's powered by solar. It can blink for whole night after enough sun shining in daytime. :
Light Sensor. This fake solar car alarm LED light will flash in nighttime and will not flash in daytime. :
Package:
1*Alarm LED Light :

A vevők választása